Social

VIDEO/ Accident grav pe traseul Chișinău-Leușeni. Un TIR s-a răsturnat după ce şoferul unui microbuz cu pasageri a intrat pe contrasens

Astăzi, 7 iunie, în jurul orei 14:00, poliția din Strășeni a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropierea localității Condrița. Încercând să evite un impact frontal, un camionagiu s-a răsturnat şi a ajuns în stare gravă la spital, scrie Autoblog.md.

Imediat ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un bărbat de 35 ani, conducând un microbuz Mercedes-Benz, pe direcția spre Leușeni, nu a respectat prevederile RCR, a manifestat imprudență în trafic şi a ieșit pe contrasens. Un autocamion MAN cu semiremorcă, condus de un bărbat de 66 ani, care se deplasa regulamentar din sens opus, încercând să evite impactul, a derapat de pe traseu şi s-a răsturnat.

Drept urmare, șoferul autocamionului fiind în stare inconștientă, cât și doi pasageri din microbuz, o femeie și un bebeluș de patru luni fiind în stare de șoc, au fost transportați la spital pentru a primi ajutorul necesar specializat.

Toate circumstanțele se stabilesc de către polițiști, a comunicat ofiţerul de presă al IP Străşeni Mariana Didenco.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.