Social

VIDEO. Accident în Capitală: Un bărbat a murit după ce a făcut atac de cord la volan. Trei mașini s-au ciocnit violent, una dintre ele a ajuns într-un copac

Marți, 27 decembrie, în jurul orei 15:00, pe strada Meșterul Manole din Capitală, a avut loc un grav accident rutier. La fața locului s-au deplasat două echipaje pentru acordarea ajutorului medical de urgență, pompierii și poliția.

„S-a înfipt în copac”, a comentat un martor, care a și publicat imagini video pe rețele de socializare.

Astfel, potivit informațiilor preliminare, în accident au fost implicate trei mașini, una dintre care a ajuns într-un copac.

Deocamdată nu se cunoaște cauza producerii coliziunii și nici dacă sunt persoane traumate.

Udapte/ Un bărbat de 69 de ani a făcut atac de cord în timp ce se afla la volan, iar mașina lui a ajuns într-un copac.

Tot acolo, alte două mașini s-au tamponat. Totul a avut loc în după-amiaza de astăzi, puțin după ora 14.00, pe strada Meșterul Manole din sectorul Ciocana al Capitalei.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Nina Dubovca, șoferul de 69 de ani s-ar fi simțit rău la volan, iar prin urmare, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac.

Când au sosit la fața locului, medicii de pe ambulanță au constatat preliminar, că decesul șoferului ar fi survenit în urma unui atac de cord. La numai câțiva metri distanță s-a produs o altă coliziune, care s-a soldat numai cu pagube materiale.

Toate circumstanțele urmează a fi stabilite de polițiști.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *