Social

VIDEO. Accident într-o benzinărie din Capitală. O mașină s-a răsturnat iar șoferul a fugit

A furat o mașină, a provocat un accident și a părăsit locul faptei. Este isprava unui tânăr în vârstă de 23 de ani care, în noaptea de joi spre vineri, după o „plimbare” nocturnă, a ajuns pe mâna poliției, scrie Deschide.md.

Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Precum precizează ofițerul de presă, oamenii legii au fost alertați în zorii zilei de 28 aprilie, la ora 03:30, precum că în comuna Stăuceni, strada Calea Orheiului, s-a produs accident rutier.

Sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit ca un automobil de marca Ford Mustang a tamponat bara de suport, pompa de combustibil de la stația de alimentare din localitate.

Impactul a fost atât de violent, încât mașina s-a răsturnat, inversându-se pe acoperiș. Ulterior, șoferul a abandonat mijlocul de transport și a fugit într-o direcție necunoscută. La scurt timp, conducătorul auto a fost identificat și reținut.

De asemenea, în urma măsurilor întreprinse de către angajații poliției, s-a stabilit că individul a furat automobilul de pe teritoriul unei spălătorii auto, situată pe str Ciuflea din Capitală.

Pentru moment, făptașul  se află în custodia politiei, până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *