Social

VIDEO. Accident violent în Capitală! O șoferiță a accidentat 4 mașini dintr-o singură lovitură

Accident matinal în Capitală. Parcarea unui supermarket s-a transformat într-o pistă de bowling, unde o șoferiță a accidentat 4 mașini dintr-o singură lovitură.

Totul s-a întâmplat în dimineața de marți, 4 iulie, puțin după ora 04.00 în parcarea unui magazin de pe strada Calea Ieșilor în cartierul Sculeni din sectorul Buiucani.

În imaginile surprinse la fața locului și plasate în grupul Accidente Rutiere R. Moldova, pot fi observate trei dintre automobilele accidentate, cu defecțiuni tehnice destul de grave.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că impactul ar fi fost provocat de o șoferiță în vârstă de 27 de ani. Aceasta ar fi intrat în parcare, și, în circumstanțe neclare la moment, a pierdut controlul asupra volanului, avariind patru mașini parcate regulamentar.

Din fericire, în urma impactului nimeni nu a fost rănit.

Ulterior, șoferița a fost escortată la centrul Narcologic, unde i-au fost preluate probe biologice, pentru a verifica dacă tânăra se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Cercetările continuă, iar proprietarii urmează să evalueze prejudiciul cauzat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *