Social

VIDEO. Adunarea Națională „Moldova Europeană”: Mii de oameni veniți din diferite localități ale R. Moldova se îndreaptă spre Piața Marii Adunări Naționale

Adunarea Națională „Moldova Europeană” se desfășoară în centrul Chișinăului și în alte 33 de orașe din Europa. Din mai multe regiuni ale țării cetățenii vin să declare opțiunea de integrare europeană a Republicii Moldova. Evenimentul se anunță a fi unul de amploare. Sunt așteptați să participe zeci de mii de oameni, transmite Moldova 1.

Menționăm că invitatul special la această adunare este președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, unde va ține un discurs în fața cetățenilor R. Moldova cu șefa statului Maia Sandu, care a inițiat această Adunare și a declarat anterior că evenimentul va fi în afara politicului.

Pe scenă vor urca reprezentanți ai autorităților locale și ai diferitor profesii din Republica Moldova, care vor lansa mesaje de integrare europeană.

moldova1.md
Sursa: moldova1.md

Actualizare 10:31 Mii de oameni veniți din diferite localități ale Republicii Moldova se îndreaptă spre centrul capitalei pentru a participa la Adunarea Națională „Moldova Europeană”.

moldova1.md
Sursa: moldova1.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *