Actualitate

VIDEO / Ajuns din urmă, pus la pământ și încătușat. Reținerea unui contrabandist din Rîșcani ce și-a recunoscut intențiile

Astfel, în baza unei informații operative, polițiștii de frontieră au desfășurat mai multe acțiuni pe linia combaterii traficului ilegal de bunuri în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră „Costești”.

În rezultat, ofițerii de investigații și inspectorii de frontieră au depistat o persoană în timp ce transporta colete spre linia de frontieră. După o perioadă de monitorizare a acțiunilor s-a intervenit în forță. În acel moment, persoana a încercat să fugă de la fața locului, însă nu i-a reușit, fiind reținută.

Din cercetările primare s-a aflat că este vorba despre un cetățean moldovean de 31 de ani, locuitor al sat. Petrușeni, r-nul Rîșcani, pe numele căruia există informație că ar fi implicat în activități de contrabandă cu țigări.

Totodată, la locul reținerii au fost depistate trei colete, în care se aflau 1500 de pachete de țigări marca Ritm. În cadul audierii, moldoveanul a recunoscut intențiile sale de a transporta ilegal țigări în România.

Conform prevederilor legale, polițiștii de frontieră au luat măsura ridicării ţigaretelor în vederea confiscării și continuă cercetările pentru elucidarea circumstanțelor. Făptașul va fi amendat contravențional, în conformitate cu art.287, alin.10 al CC al R. Moldova.

Sursa: Realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *