Social

VIDEO. Alcool și țigări fără acte, ridicate de polițiștii din Drochia

Polițiștii au deconspirat activitatea mai multor agenți economici și persoane fizice care se ocupau cu contrafacerea și comercializarea produselor alcoolice și de tutungerie pe teritoriul raionului Drochia. 

Astfel, la 28 septembrie, poliţiştii au descins cu verificări la mai multe magazine din satele Chetrosu și Maramonovca, unde au depistat zeci de vase a câte 1,5 litri cu lichid transparent cu miros specific de alcool, cât și produse de tutungerie fără acte de proveniență și timbru de acciz.

Vase pline cu alcool și țigări în asortiment fără acte au fost depistate și la domiciliile a două femei din satul Hăsnășenii Mari.

De asemenea, în urma verificărilor, în total polițiștii au ridicat 650 de litri de lichid cu miros specific de alcool și peste 270 de pachete de țigări.

Ulterior, toate probele au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă investigarea tuturor circumstanţelor.

Valoarea estimativă a produselor alcoolice și de tutungerie depistate și ridicate de forțele de ordine, constituie 200.000 de lei.

Poliţia recomandă oamenilor să cumpere băuturi alcoolice doar din locuri autorizate, pentru a evita posibile probleme de sănătate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *