Social

VIDEO. Alcoolul i-a sucit mințile. Un bărbat din Dondușeni a fost reținut după ce și-ar fi ucis în bătăi amicul de pahar

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, după ce și-ar fi ucis în bătaie colegul de pahar cu vârsta de 40 de ani.

La data de 22 mai curent, polițiștii din Dondușeni au fost sesizați de către un locuitor al orașului care a comunicat că a depistat cadavrul unui bărbat în stradă, cu semne de agresiune fizică, scrie Echipa.md.

Astfel, în urma informațiilor acumulate de către ofițerii Direcției „Nord” a INI, în comun cu cei ai Inspectoratului de Poliție din Dondușeni, sub conducerea Procuraturii raionului Dondușeni, s-a stabilit că la 21 mai, cei doi bărbați s-au aflat într-o locuință din orașul Dondușeni, unde au consumat împreună băuturi alcoolice.

La un moment dat între ei s-a iscat un conflict, care a generat treptat în bătaie.

Suspectul ar fi bătut victima, aplicându-i mai multe lovituri cu mâinile și picioarele, fapt care a dus la decesul acestuia, după care a plecat într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiști, suspectul a fost reținut.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru „Omor”. În continuare se efectuează acțiunile procesuale planificate, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Conform legii penale, persoana vinovată riscă închisoare de la 10 la 15 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *