Social

VIDEO. Alcoolul la volan – UCIDE. Un bărbat din Ialoveni a încercat să fugă de poliție, iar o femeie din Glodeni s-a dat într-un adevărat spectacol

Un bărbat și o femeie riscă să-și piardă statutul de șoferi după ce au fost prinși la volan în stare de ebrietate avansată.

Unul dintre conducători a fost stopat de polițiști pe o stradă din satul Bălțați, raionul Ialoveni. Deși inițial bărbatul refuza să treacă etilotestul, în cele din urmă polițiștii au reușit să-l convingă. Rezultatul testului a arătat o concentrație de alcool de 1,01 mg/l în aerul expirat, transmite Echipa.md.

Un alt caz a avut loc la Glodeni. O șoferiță în vârstă de 45 de ani, vizual în stare de ebrietate, s-a dat într-un adevărat spectacol în fața polițiștilor, aceasta s-ar fi culcat pe șosea, zicând că nu are de gând să se miște din loc. În cele din urmă, femeia a fost dusă la spital, însă nici acolo nu a acceptat să treacă etilotestul.

În ambele cazuri, automobilele persoanelor au fost evacuate la parcări speciale, iar șoferii ar putea fi privați de dreptul de a mai conduce vehicule de transport.

Potrivit poliției, în total, în weekend, pe traseele din țară au fost prinși 32 de șoferi băuți la volane. Aproape 70% dintre aceștia erau în stare avansată de ebrietate. De asemenea, au fost documentați și aproape 900 de șoferi care au depășit limita de viteză, 285, care au oprit sau parcat în locuri interzise, dar și 52 care nu au acordat prioritate pietonilor. În total, sancționați în zilele de odihnă au fost circa 2200 de conducători auto.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *