Social

VIDEO/ Ambasadorul SUA, mesaj în limba română de Ziua Independenței: „Moldova este într-adevăr o țară mică, dar cu inimă mare”

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent Logsdon, a venit cu un mesaj de felicitare în limba română pentru cetățenii Republicii Moldova, de Ziua Independenței, potrivit Jurnal.md.

„SUA se mândrește să vă fie partener de 30 de ani. Am conlucrat pentru a aboli provocările imediate și pentru a construi o Republică Moldova democratică, prosperă, sigură, care e parte a lumii libere.

În scopul consolidării parteneriatului ne angajăm să muncim cu Guvernul RM pentru sporirea oportunităților economice și diversificării resurselor energetice, luptei cu corupția și consolidării securității regionale.

Felicităm Republica Moldovacu pentru obținerea statutului de țară candidată pentru aderare la UE. Ne anganjăm să sprijinim reformele Dvs. pe calea integrării europene.

Voi, cetățenii Republicii Moldova, ați impresionat omenirea cu puterea și solidaritatea Dvs, atunci când V-ați deschis casele pentru refugiații din Ucraina, i-ați protejat, i-ați asigurat cu alimente și îmbrăcăminte și ați dat o speranță pentru pace. Moldova este într-adevăr o țară mică, dar cu inimă mare. Din partea SUA îi felicit pe cetățenii Republicii Moldova cu ocazia Zilei Independenței”, a declarat ambasadorul Kent Logsdon.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *