Social

VIDEO. Ar fi obținut prin înșelăciune 9 automobile în valoare de peste 3,8 milioane de lei. Un bărbat din Chișinău – reținut

Oamenii legii au reținut un bărbat de 37 de ani din Chișinău, care în 2021 ar fi obținut prin înșelăciune nouă automobile în valoare de peste 3,8 milioane de lei, scrie Jurnal.md.

Astfel, potrivit Poliției, acesta s-a dat drept expert al unei organizații internaționale interguvernamentale și a indus în eroare prin comunicare verbală un proprietar al unei companii de vânzare a automobilelor, sub pretextul inițierii unui acord de parteneriat. Pretinsul acord viza cumpărarea autovehiculelor companiei, în baza proiectelor investiționale din surse externe. Astfel, acesta a intrat în posesia primei mașini la jumătate de an de la inițierea discuțiilor, iar pe parcurs le-a obținut pe celelalte opt.

Ulterior, a vândut toate autovehiculele altor persoane.

Valoarea totală a celor 9 automobile este de peste 3,8 milioane de lei.

Procurorii PCCOCS urmează să cerceteze probele din dosar, în vederea determinării necesității aplicării arestului preventiv în privința bănuitului, timp în care acesta se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *