Social

Ar fi traficat trei moldovence în Cipru. O femeie, căutată național și internațional – extrădată din Federația Rusă (VIDEO)

O femeie în vârstă de 35 de ani, căutată național și internațional, pentru trafic de ființe umane a fost extrădată din Federația Rusă. Aceasta era anunțată în căutare de mai bine de 10 ani, după ce ar fi traficat trei moldovence în Cipru.

Potrivit oamenilor legii, femeia era anunțată în căutare de autoritățile de drept ale Republicii Moldova pentru trafic de fiinţe umane, scrie Echipa.md.

Și asta după ce, în 2012 aceasta ar fi mințit trei femei și le-a dus în Cipru, promițându-le că vor lucra ca dansatoare. Ajunse acolo, victimelor le-au fost luate actele de identitate şi, prin aplicarea violenţei fizice şi psihice, au fost impuse să presteze servicii sexuale contrar voinței lor.

Ulterior, la 18 februarie, femeia a fost extrădată din Federația Rusă în Republica Moldova pe cale aeriană. Polițiștii moldoveni au preluat femeia de la Aeroportul Internațional Chișinău și escortată la Penitenciarul nr.7 – Rusca.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *