Social

VIDEO. Astăzi are loc premiera lungmetrajului „VARVARA” în regia lui Anatol Durbală

Premiera lungmetrajul „VARVARA”, produs de Sergiu Cumatrenco și regizat de Anatol Durbală, va avea loc marți, 6 iunie. Filmul a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene și al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Menționăm că premiera filmului „VARVARA” va avea loc la Președinția Republicii Moldova, iar din 7 iunie, producția va fi difuzată în cinematografele din țară. Filmul urmează să fie prezentat și la Tiraspol, anunță Delegația UE în Republica Moldova, potrivit Ziarul de Gardă.

În anul 2020, producătorii filmului „VARVARA” au beneficiat de un grant în valoare de peste 35 de mii de euro în cadrul programului UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD. Filmările au avut loc în perioada 2021-2022, iar din distribuția filmului fac parte peste 30 de actori, inclusiv șase de pe malul stâng al Nistrului. Și echipa de producție a inclus profesioniști de pe ambele maluri.

Lungmetrajul „VARVARA” îl prezintă în prim plan pe Sașa, un instalator de rând, care încearcă din răsputeri să ducă o viață cinstită, iar filmul este exact despre alegerile importante pe care trebuie să le facă eroul. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *