ActualitateExterne

UPDATE. Cel puţin 13 răniţi într-un atac armat într-o staţie de metrou din Brooklyn, la New York; ”dispozitive explozive nedeclanşate”, găsite la faţa locului

Cel puţin 13 persoane au fost rănite într-un atac armat, marţi, într-o staţie de metrou, la New York, în Brooklyn, scrie presa americană, iar mai multe ”dispozitive explozive nedeclanşate” au fost găsite. relatează AFP.

Poliţia din New York cere publicului să evite zona respectivă în cartierul Brooklyn.

”Dispozitive explozive nedeclanşate” au fost găsite la faţa locului, a declarat AFP un purtător de cuvânt al pompierilor.

Însă poliţia anunţă într-un mesaj postat pe Twitter că nu este vorba despre ”dispozitive explozive operaţionale”.

Presa scrie că atacatorul ar fi acţionat deghizat în agent MTA, întreprinderea însărcinată cu gestionarea transportului public.

”La (ora locală) 8.27 (15.30, ora României), poliţia a fost chemată printr-un apel de urgenţă de către o persoană care a fost atinsă de un glonţ, în metroul” din Brooklyn, a confirmat AFP o purtătoare de cuvânt a Poliţieidin New York.

Poliția din New York le-a transmis cetățenilor să evite circulația în zonă, iar circulația la metrou a fost oprită.

„Din cauza unei investigații vă rugăm să evitați intersecția 36th Street and 4th Avenue din Brooklyn. Trebuie să vă așteptați la întârzieri în ceea ce privește circulația în zonă – la fața locului se află echipaje speciale de intervenție”.

Incidentul a avut loc la stația Sunset Park, în Brooklyn. Potrivit primelor informații, ar exista și dispozitive explozive nedetonate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *