Social

VIDEO. „Au fost transportate cu multiple traumatisme”. Detalii despre accidentul din raionul Sîngerei, unde un automobil a fost transformat într-un boț de fiare

Trei persoane au fost internate la spital în urma accidentului rutier din apropiere de satul Biliceni Noi. O persoană a fost transportată cu ambulanța la Sîngerei, iar altele două, în stare gravă, la Spitalul Clinic Bălți, scrie Nordnews.

De vină ar fi șoferul Mercedesului, care nu a adaptat viteza la condițiile meteorologice și s-a izbit într-un microbuz. El, dar și pasagerii acestuia au fost transportați la spital. Șoferul microbuzului a scăpat nevătămat, dar a refuzat să ofere careva comentarii.

La Spitalul Clinic Bălți au fost transportate două persoane de gen masculin, cu multiple traumatisme, în urma unui accident rutier. Unul dintre bărbați se află la terapie intensive, în stare extrem de gravă”, declară purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Bălți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Uăi „ziariștilor” di limbî molotovineascî când treceți la română???
    „a fost făcut într-un boț de fiare” – molotovinești = a fost făcut un boț de fiare / a fost transformat într-un boț de fiare – română
    Pintru molotovinești apăsați tasta p (pabeda), pentru română mai căutați să vă educați/cizelați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *