ROMÂNIASocial

VIDEO. Bătaie cu pari și lopeți în Primăria Șieuț din județul Bistrița-Năsăud din România. Cinci cetățeni moldoveni au fost reținuți

Bătaie ca-n vestul sălbatic la Primăra Șieuț din județul Bistrița-Năsăud. Cinci cetățeni ai Republicii Moldova au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, în urma unui scandal monstru. Înarmaţi cu lopeţi şi bâte, mai multi bărbaţi au intrat în instituţie şi au început să lovească în stânga şi-n dreapta.

De asemenea, bătaia a continuat și pe străzile din fața primăriei. În înregistrarea publicată de presa locală se vede cum mai mulți bărbați înjură, aleargă și lovesc cu pari și lopeți.

Potrivit polițiștilor bistrițeni, în conflict au fost implicați zece cetățeni din Republica Moldova, aflați în tranzit înspre localitățile de domiciliu și șapte localnici.

„În proximitatea unei instituții publice din localitatea Șieuț a izbucnit un scandal, fiind implicate mai multe persoane. Au intervenit pentru aplanarea acestuia luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, fiind identificate persoanele implicate, respectiv zece cetățeni din Republica Moldova, aflați în tranzit înspre localitățile de domiciliu și șapte localnici. În urma intervenției și verificărilor efectuate, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a cinci bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 38 de ani, toți din Republica Moldova, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii publice, lovire sau alte violențe și violarea sediului profesional”, au declarat reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud, relatează  Observator.

Au fost solicitate echipajele medicale și cele ale poliției.

„SAJ BN a intervenit cu două ambulanțe în localitatea Sieuț, la un scandal iscat la Primăria Sieuț. La locul evenimentului s-au găsit cinci victime care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Dintre acestea, trei au refuzat transportul la spital cu toate că acesta se impunea, având în vedere rănile prezente.

Echipajele medicale au preluat două victime de sex masculin, de 65 și 68 ani, care prezentau multiple plăgi și traumatisme în urma agresiunii. Au fost transportate la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Ciprian Păcurar din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță BN.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *