Actualitate

VIDEO: Bătaie într-un studio TV

In timpul emisiuni Al-Ittijah Al-Mu’akis (Directia opusa), moderata de realizatorul sirian Faisal Qassem, Ladkani a criticat atitudinea lui Abu Fadel fata de pozitia guvernului din Qatar referitoare la revoltele din Siria.

Ladkani a spus ca, anterior, Abu Fadel a laudat donatiile facute de regimul din Doha pentru refacerea infrastructurii din Liban.

"Am calatorit in Liban dupa razboiul din 2006 si am vazut oameni din suburbiile sudice ale Beirutului inaltand steaguri qatareze si spuand: Multumim, Qatar", a declarat Ladkani.

DailyStar scrie ca, in 2007, oficialii din Doha si cei din Beirut au lansat un program de reabilitare pentru sudul Libanului, in care Qatarul a donat circa doua milioane de dolari pentru localitatile din zona.

"Cum de acum criticati arabii? N-ati tinut personal in mana un semn in care multumeati Qatarului", a intrebat Ladkani.

Abu Fadel a negat afirmatiile lui Ladkani. "Taceti din gura!", a strigat Abu Fadel, dupa care s-a ridicat din scaun si l-a amenintat cu bataia pe Ladkani.

Cei doi barbati au stat fata in fata cateva momente, aruncandu-si injurii, dupa care Abu Fadel s-a indreptat spre Ladkani. Gazda emisiunii a fost nevoita sa intervina dupa ce invitatii au inceput sa se loveasca.

Episodul a fost reluat miercuri, insa injuraturile si invectivele au fost cenzurate.

DailyStar scrie ca emisiunea unde a avut loc incidentul este cunoscuta pentru astfel de confruntari intre invitati.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *