Sport

(VIDEO) Bătaie între suporterii Sheriff și Zimbru. Microbiștii au avut nevoie de îngrijiri medicale

Echipa din Tiraspol s-a impus pe teren propriu cu 4-1 în meciul jucat cu Zimbru, rămânând astfel lider în campionat. Sheriff a reușit să marcheze de trei ori într-un interval de doar cinci minute. Căpitanul Zimbrului a încercat să respingă în aut o minge, dintr-o poziție dificilă, însă balonul a ajuns în propria poartă. Astfel, Sheriff se impune astfel a doua oară în acest sezon în fața Zimbrului, după ce la Chișinău scorul a fost 1-2.

În urma meciului, peste 100 de fani ai echipei Sheriff au atacat 50 de suporteri ai echipei din Chișinău, care au făcut deplasarea la meci. Incidentele au avut loc la ieșirea de pe teritoriul Complexului Sportiv Sheriff. Câteva persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după aceste altercații, transmite publika.md.

Fanii Zimbrului au mai fost implicați în asemenea incidente în luna februarie a.c., când s-au bătut cu fanii formației Milsami. În mai, ultrașii de la Zimbru s-au luat la bătaie cu forțele de ordine în timpul meciului cu Dacia, iar luna trecută, s-au bătut atât cu suporterii din Hânceşti, cât şi cu poliţia în timpul partidei cu Petrocub.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *