Social

VIDEO. Beat criță, s-a pornit la plimbare prin sat: Un bărbat din Ștefan Vodă a rămas fără motocicletă și s-a ales cu dosar penal

Beat criță, pe o vreme complicată, s-a pornit la plimbare prin sat. Este isprava unui bărbat din raionul Ștefan Vodă, care a fost oprit la timp de polițiștii de patrulare, în timp ce se aflau în misiune.

Individul, care a rămas fără motocicletă, abia de mai putea rosti câteva cuvinte, scrie Echipa.md.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de luni, în jurul orei 20:00, localitatea Purcari, raionul Ştefan Vodă, când ofițerii de patrulare au stopat un bărbat în vârstă de 30 de ani, care se afla la ghidonul unei motociclete și se deplasa neuniform prin localitate.

Ulterior, fiind testat cu aparatul „Drager” s-a constatat o concentrație de alcool de 1,66 mg/l în aerul expirat. Motocicleta a fost dusă la parcarea specială, iar pe numele șoferului a fost pornit un proces penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.

Menționăm că doar în weekend, pe traseele din Moldova au fost prinși 22 de șoferi băuți la volan, 13 dintre ei fiind în stare de ebrietate avansată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *