Politică

VIDEO/ BREAKING NEWS. Vladmir Bolea – noul ministru al Agriculturii. A depus și jurământul

Dimineața începe cu surprize. Deputatul PAS, Vladimir Bolea, care este și președintele Comisiei parlamentare pentru agricultură, a depus jurământul în calitate de ministru al Agriculturii. Menționăm că presa nu a fost informată despre faptul că Viorel Gherciu a plecat din această funcție, dar și nici despre noua numire, scrie Realitatea.md

Totodată, pe pagina de Facebook a Guvernului a fost difuzat un video de la învestirea noului ministru al Agriculturii. La acest eveniment a participat șefa statului Maia Sandu și prim-ministra Natalia Gavrilița.

„Domnule ministru, felicitări. Sarcina noastră este clară, trebuie să creăm condiții ca să avem un sector agricol competitiv. Nu este ușor, ținând cont de provocările zilei de astăzi. Dar eu am certitudinea că dvs împreună cu echipa o să reușiți. Succese”, a declarat Maia Sandu.

„Felicitări! Cred că pentru foarte mulți această numire nu este o surpriză, dacă analizăm deciziile în domeniul agriculturii care au fost luate în ultimele 11 luni, majoritatea din ele au venit ca și inițiativă legislativă, ca și inițiative pornite de Comisia Parlamentară și de dumneavoastră personal. De aceea, am toată încrederea că această tranziție va fi una ușoară, firească și de bun augur pentru dezvoltarea sectorului agriculturii și industriei alimentare. Aștept să lucrăm împreună”, a menținat Natalia Gavrilița.

Menționăm că săptămâna trecută, ministrul Agriculturii și Industrii Alimentare, Viorel Gherciu a declarat că informațiile despre demisia lui sunt false. De asemenea și Vladimir Bolea a declarat anterior că nu va schimba fotoliul de deputat pe cel de ministru, dar iată că l-a schimbat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *