CSI / RusiaRăzboiUcraina

„Bucătarul lui Putin”, parodiat de un comediant ucrainean: ”Pe 10 mai vom sărbători Ziua Evadării” VIDEO

Cunoscutul umorist ucrainean Iuri Veliky l-a parodiat pe liderul Wagner, Evgheni Prigojin, ironizând plecarea sa din Bahmut. Videoclipul a înregistrat peste 100 de mii de vizualizări pe YouTube într-o oră de la publicare.

Parodistul a prezentat versiunea sa a mesajului video isteric al lui Prigojin despre plecarea de la Bahmut:

”9 mai va fi Ziua Victoriei, pe care cu siguranță nu o vom petrece la Bahmut. Prin urmare, pe 10 mai a fost luată o decizie echilibrată, ca toți Wagneriții să sărbătorească Ziua Evadării. Și aceasta va fi propria noastră sărbătoare, pe care nimeni nu ne-o poate lua. Și dacă este necesar, putem repeta acest eveniment oriunde și oricând… Birocratii din Ministerul Apărării al Rusiei ne înfometează artificial, nu ne dau obuze. Și avem nevoie de coajă (muniție – n red.). Îți spun asta ca bucătar cu experiență… Nu am de ales decât să mă întorc la comandantul nostru. Dragă Vladimir Vladimirovici, (…) în calitate de fost bucătar personal, vă voi explica într-un limbaj ușor de înțeles. Operațiunea „Mașina de tocat carne Bahmutskaya” a eșuat în cele din urmă. Mai mult decât atât, operațiunea „Tăietor de tăiței Maryinskaya”, precum „râșnița de cafea Avdeevskaya”, au eșuat. Mai existau speranțe pentru „multicookerul Ugledar”, dar storcătorul VSU ne-a stors tot sucul. Subliniez: pe 10 mai vom părăsi Bakhmut. Vom rămâne în istorie”.

Ultimele știri arată că un detașament a fost desfășurat lângă Bahmut pentru a-i împiedica pe „Wagnerii” lui Prigojin să-și părăsească pozițiile, în parale cu o operațiune de sechestrare luptătorilor Wagner.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *