Actualitate

VIDEO/ Când somnu-i dulce! Voronin a adormit în primele minute ale ședinței Parlamentului

Liderul comunist Vladimir Voronin a adormit chiar în primele minute ale ședinței Parlamentului. Acesta a fost surprins de camerele care transmit live întrunirea deputaților în timp ce Igor Grosu discuta cu Oleg Reidman, care a revenit în Parlament după ce a fost infectat cu Covid-19.

Reidman ocupă fotoliul de lângă Voronin, iar Igor Grosu îi spunea că deputații sunt bucuroși că s-a însănătoșit după ce a suportat COVID-19. În imagini se poate observa cum Voronin ține capul ușor aplecat și ochii închiși, potrivit Realitatea.md

Fostul președinte de țară nu este surprins prima dată în asemenea ipostaze. Aceiași situație a avut loc și anterior, în timpul unei ședințe de circa șapte ore a Legislativului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. Cioronin e trup politic, dar și real – se descompune și pute ca un dihore. Dar să vezi, facea asta într-un ”loc onorabil”.
    N.B.
    Pșel nahren s pleaja – vorba lui preferată.

  2. Semn care prevestește că nici el nu va moșteni pământul și că se va lăsa și pentru el cândva cu prohodeală și colivă, și mai ales cu ”veșnica lui pomenire” pentru binele pe care l-a făcut poporului român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *