CSI / Rusia

VIDEO. Cântărețul rus Grigorii Leps s-a luat la bătaie pe o stradă din Sankt Petersburg

Interpretul rus Grigorii Leps s-a luat la bătaie în apropiere de un bar din Sankt Petersburg, unde a ajuns după ce a susținut un concert aniversar, scrie publicația Fotanka.

Sursa citată scrie că în timpul concertului care a avut loc pe 3 decembrie, Grigorii Leps s-a oprit și a aruncat microfonul pe scenă. Ulterior, acesta a plecat din fața mulțimii.

La scurt timp, cântărețul a ajuns în barul Finnegans, fiind însoțit de pază. Publicația a vorbit cu coproprietarul barului.

„A venit Grigorii Leps, supărat după concert – că a eșuat și vocea i-a dispărut, a venit să bea whisky. În local era un oaspete beat, care s-a legat de el. Ei au ieșit afară”, a comunicat coproprietarul localului.

De asemenea, publicația a vorbit și cu oaspetele din local, care s-a încăierat cu Leps. El a menționat că artistul Rusiei a vrut să joace cu el table pentru 10 mii de dolari. Bărbatul a spus că el este gata, doar că nu are suma de bani. Ulterior, ar fi început cearta dintre cei doi care a continuat cu o bătaie în stradă.

Vă amintim că în luna mai 2022, Grigorii Leps a publicat pe pagina sa de Instagram un video în care anunța că a ajuns în regiunea Donbas. Acesta menționa că a venit ca să le ridice moralul soldaților. „Am venit să susțin băieții. Sper că îi vom distrage un pic de la aceste zile grele. Vom merge la spital să vizităm copiii și soldații răniți, le vom ura fericire, vom dărui discuri și vom împărți bani”, a declarat acesta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *