Externe

VIDEO. Caz de bestialitate în Belarus: Un tată a fost condamnat la moarte pentru că și-a omorât fiul în bătaie, de față cu ceilalți frați

Tribunalul Regional Minsk l-a condamnat la moarte pe Alexander Taratuta în cazul uciderii fiului său în vârstă de trei ani. Mama copilului, Anastasia Taratuta, a primit 25 de ani într-o colonie de maxima securitate, scrie Minskaya Pravda.

Fiul cuplului s-a născut în 2019, iar părinții l-au bătut în fiecare săptămână până la epuizare. În 2020, a ajuns deja la terapie intensivă după ce părinții l-au lovit de cel puțin 20 de ori. În ianuarie 2023, Semion a fost bătut până la moarte, inclusiv bătut în cap în fața celor două surori și a fratelui său.

În ultimul său cuvânt în fața instanței, Alexander Taratuța a regretat fapta. „Nu au existat intenții, nu existau conspirați ”, îl citează Nasha Niva. „Nu am vrut să ucid, nu au existat astfel de gânduri”.

Anastasia Taratuta a refuzat orice declarație, însă a scris câteva cuvinte pe o foaie. Instanta a refuzat să le atașeze la dosarul cauzei.

Procuratura a cerut pedeapsa cu moartea pentru Alexandru Taratuta, și 25 de ani într-o colonie penala de maxima securitate pentru Anastasia Taratuta. Aceasta este pedeapsa maximă acordată femeilor în Belarus.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *