CSI / Rusia

VIDEO. Cele mai mari aeroporturi ale Moscovei sunt închise în urma unor explozii. Autoritățile rusești încearcă să nege atacul cu drone

În noaptea de joi, 10 august, un incendiu sever a izbucnit în regiunea Moscova, scrie canalul Astra Telegram.

Martorii oculari au auzit două explozii în zona aeroportului Domodedovo, care au fost urmate de un incendiu.

Publicația rusă „RIA-Novosti” relateză citând serviciul de presă al Ministerului Situațiilor de Urgență că un atelier de reparații auto a luat foc în Domodedovo. Potrivit jurnaliștilor ruși, suprafața incendiului a fost de 1.000 de metri pătrați.

RosSMI scrie că cele două aeroporturi din Moscova, Domodedovo și Vnukovo, au fost închise. Se presupune că toate avioanele care trebuiau să aterizeze pe aeroporturile enumerate mai sus vor merge spre Șeremetievo sau chiar spre Sankt Petersburg.

Bloggerul rus pro-război Vladislav Pozdniakov a scris pe canalul său Telegram că Domodedovo a fost probabil atacat de drone, deoarece martorii oculari au raportat activitatea sistemelor de apărare aeriană.

Reamintim că în noaptea de 9 august, primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a anunțat că vehicule aeriene fără pilot au fost doborâte la apropierea capitalei Federației Ruse. Unul în zona Domodedovo, celălalt în zona autostrăzii Minsk.

În după-amiaza aceleiași zile, au existat informații despre o explozie în Sergiev Posad, regiunea Moscova. Potrivit presei, în clădirea în care s-a produs explozia era un depozit al companiei pirotehnice „Piro-Ross”.

Anterior, pe 6 august, aeroportul Vnukovo din Moscova a fost închis din cauza unui raid cu drone.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *