Politică

VIDEO. Circ adevărat în Parlament! PSRM părăsesc sala plenară în momentul în care Gavrilița prezenta proiectul de hotărâre privind prelungirea stării de urgență, iar Tauber i-a adus cătușe

Circ la prima ședință a Parlamentului din această sesiune. Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au anunțat că părăsesc sala plenară chiar în momentul în care prim-ministra Natalia Gavrilița urma să prezinte proiectul de hotărâre privind prelungirea stării de urgență. Cei din opoziție au pregătit pancarte și au ieșit la tribuna principală pentru a se face mai văzuți, scrie Realitatea.md.

La scurt timp, au ieșit și deputații PAS la aceeași tribună. Ei au făcut un gard viu în fața premierului Gavrilița.

„Circul pleacă, noi continuăm ședința”, a declarat Igor Grosu.

Iar asta nu este tot. Deși de dimineață anunța că nu va fi prezentă la ședința plenară, vicepreședinta Partidului „ȘOR”, Marina Tauber a ieșit la tribuna principală acolo unde se afla Natalia Gavrilița și i-a adus un „cadou” mai puțin obișnuit. Este vorba despre o pereche de cătușe.

Amintim că Guvernul vrea o nouă prelungire a stării de urgență. Executivul cere extinderea măsurii pentru încă 60 de zile.

Anterior, Natalia Gavrilița declara că prelungirea măsurii este necesară, în contextul crizei energetice. Șefa cabinetului de miniștri puncta la Vocea Basarabiei că actualmente „continuă să existe riscuri care ar necesita intervenția rapidă și urgentă a Guvernului. Noi utilizăm acest instrument judicios, atunci când este nevoie”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *