Actualitate

VIDEO. Comunistul Voronin se plânge că are pensie mică: „Tu și, ești sănătoasă? 14 mii de lei asta-i pensie mare?”

Comunistul Vladimir Voronin se arată nemulțumit de pensia pe care o are. Acesta susține că 14 mii de lei nu este o pensie mare după 9 ani de lucru la Președinție, transmite Știri.md

Fiind întrebat de jurnaliști dacă îi ajunge pensia pentru cheltuieli, Voronin a răspuns: „Tu și, ești sănătoasă? Pensie mare? Să robești 9 ani de zile la președinție și să primești 14 mii de lei pensie asta-i pensie mare? Să stai în Curtea Constituțională și să nu faci nimic și să primești 40 mii salariu îi mai mult? Îi mai bine, mai rău? Cum îi?”, spune comunistul.

În declarația de avere și interese personale, pentru anul 2021, Voronin a indicat un salariu de 46.422 de lei pe care l-a ridicat de la Parlament, o indemnizație lunară neimpozabilă de 21.302 lei și o compensație anuală de 7897 lei. Totodată, în anul 2021, Vladimir Voronin a ridicat o pensie de 175.500 de lei, în calitate de fost președinte al țării.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


comentarii

  1. Da este adevarat,o pensie de preshedinte,de parlamentar etc,cu o pensie de 14 mii lei este foarte mica sunt de acord cu el.dar cum o condus ei tara an aceshti treizeci de ani ei nu merita nici pensia minima,ei au condus an interesul buznarului lor shi nu au condus tara.

    1. Cine sa faca unrea imbecilii acestea care gindesc numa-i la burta alt de Voronin, Dondon si alti hadicapati care i-au dat pe capul nostru, ramasite a monstrilor mongoloizi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *