Actualitate

VIDEO/ Cristiano Ronaldo, „agățat” de o doctoriță la Chișinău. FC Sheriff a pierdut partida cu United

Fodbalistul portughez, Cristiano Ronaldo a marcat, la 37 de ani, primul său gol în Europa League, joi seara, 15 septembrie, la Chişinău, în cursul meciului câştigat de echipa sa, Manchester United, pe terenul formaţiei Sherrif Tiraspol (scor 2-0).

Starul lusitan a înscris din penalty cel de-al doilea gol al englezilor, în minutul 39, după ce Jadon Sancho reuşise deschiderea scorului pe terenul campioameni Republica Moldova (17), transmite Ziarulnational.

Graţie reuşitei de joi, prima din acest sezon, Cristiano Ronaldo a ajuns la un total de 699 de goluri în 943 de meciuri disputate la nivel de club în toate competiţiile, de la debutul carierei sale.

Atacantul portughez este golgheterul istoric al Ligii Campionilor (cu 140 de goluri), competiţie la care nu participă însă în acest sezon.

De asemenea, Ronaldo este cel mai bun marcator la nivel internaţional, cu 117 goluri în 189 de partide disputate pentru reprezentativa Portugaliei.

La Chișinău, pe stadionul „Zimbrul”, Cristiano Ronaldo a avut parte de o atenție specială din partea fanilor și a celor aflați pe marginea terenului. Astfel, la pauză, înainte ca Ronaldo să intre la vestiare, fotbalistul a fost abordat de o doctoriță care și-ar fi dorit o amintire, un selfie cu jucătorului United. Însă, Cristiano Ronaldo a avut o reacție neașteptată pentru femeia respectivă, întinzând mâna în semn de refuz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *