Externe

VIDEO/ Cum explică Kadîrov faptul că unul dintre militarii ucraineni capturaţi are ochii vineţi: „A călcat pe o greblă și s-a lovit la față”

Luptătorii ceceni luptă în Ucraina alături de armata rusă încă din primele zile ale războiului. Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a postat pe contul său de Telegram un video cu ultima ”captură”.

Trupele cecenului Kadîrov au reuşit să captureze o unitate a forțelor de apărare ucrainene ce lupta în oraşul Severodoneţk. Doi dintre soldaţii ucraineni au fost prezentaţi într-un scurt clip, iar unul dintre ei avea vânătăi la ambii ochi.

Kadîrov a găsit o explicaţie la acestă întâmplare: soldatul ucrainean s-a împiedicat în momentul în care se preda şi a călcat pe o greblă care l-a lovit în faţă.

Kadîrov a mai spus că soldaţii ucraineni au recunoscut că au fost abandonaţi de colegii lor şi lăsaţi să lupte singuri contra armatei ruse într-o casă din Severodoneţk. Acesta ar fi şi motivul pentru care ucrainenii au fost uşor de capturat de către ceceni. Liderul cecen a mai punctat la finalul mesajului său că nimeni nu ar trebui să-i compătimească pe soldaţii ucraineni care cad prizonieri pentru că ”oricine ar prefera câteva vânătăi în locul gloanţelor”.

„Asistentul şefului Republicii Cecene, dragul meu frate Apty Alaudinov, a raportat despre grupul blocat de invadatori ucraineni într-una dintre casele din Severodoneţk. După cum vezi, ei au înţeles deja totul şi au devenit mai înţelepţi. Soldaţii reţinuţi ai Forţelor Armate ale Ucrainei Roman Pancenko şi IlIa Maslicenko recunosc că naziştii din «Aidar» şi «Sectorul de Dreata» i-au abandonat în cel mai crucial moment. Nu s-a gândit să se predea, pentru că propaganda ucraineană este plină de poveşti de groază despre atrocităţile luptătorilor ruşi. Şi în ceea ce priveşte ochii negri, Apty, nu e nimic pentru care să ceri scuze. Ştim cu toţii că prizonierul însuşi şi-a făcut ambele vânătăi din întâmplare, călcând pe o greblă, exact în momentul în care ieşea din clădirea înconjurată. Ei bine, va trece până la nuntă. Principalul lucru este că e viu. Cred că aproape toţi reprezentanţii armatei ucrainene ar prefera vânătăi, în loc de gloanţe”, a fost mesajul post de Kadîrov.

Sursa: Observatornews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *