Actualitate

(VIDEO) Deliciu pentru pușcăriași: plăcintă cu marijuana

Potrivit angajaţilor penitenciarului, pachetul cu plăcinte “halucinogene” a fost adus de soţia unui deţinut condamnat la 21 de ani de închisoare. Femeia, în vârstă de 45 de ani, a transmis soţului său o geantă cu produse alimentare şi bunuri de uz personal. Oamenii legii au depistat în interiorul copturilor o substanţă vegetală mărunţită, de culoare verde, cu miros specific, asemănător cu marijuana.
În urma verificării unui alt colet, destinat unui deţinut, angajaţii instituţiei au depistat într-o sacoşă cu usturoi, un praf de culoare alb-gri, asemănător cu heroina. Presupusul drog era învelit într-o folie din aluminiu. Usturoiul, amestecat cu droguri, a fost adus de un tânăr, în vârstă de 25 ani, care a venit la amicul său, condamnat la opt ani de închisoare.

Coletele suspecte au fost ridicate de angajaţii penitenciarului şi transmise spre examinare Inspectoratului de Poliţie al sectorului Râşcani. În cazul în care ancheta va stabili că persoanele vizate au încercat să transmită droguri deţinuţilor, acestea riscă ani grei de puşcărie.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *