Social

VIDEO. Detalii de la accidentul violent din raionul Drochia. Automobilul în care a murit un pasager ar fi fost furată de pe teritoriul unui SRL din Nicoreni

Coliziune de coșmar, în apropierea satului Chetrosu, din raionul Drochia. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a decedat, iar alți 3 au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau s-au tamponat frontal.

Tragicul accident s-a produs joi, 19 iulie, aproape de ora 16.00.

Preliminar, potrivit oamenilor legii, accidentul s-ar fi produs după ce un șofer în vârstă de 38 de ani, originar din Soroca, care se deplasa din direcția satului Chetrosu spre Zgurița, se deplasa haotic, iar la un moment dat ar fi ieșit pe contrasens. Șoferul unui Volkswagen ce venea din sens opus, în vârstă de 30 de ani a observat mașina ce-i venea din față și a încercat să evite impactul, virând la dreapta, scrie Echipa.md

În același moment însă și conducătorul Citroenului ar fi întors volanul spre dreapta sa, vehiculele tamponându-se în plin.

Din nefericire, un pasager, în vârstă de 46 de ani din Citroen a decedat la fața locului.

Poliția menționează că automobilul Citroen, pasagerul căruia a decedat, ar fi fost răpit pe parcursul zilei de joi de pe teritoriul unui SRL din satul Nicoreni, raionul Drochia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *