Social

VIDEO. Detalii despre accidentul fatal din Fălești. Șoferul: „Îmi pare rău. Am luat viața cuiva”

În această dimineață, în jurul orei 06:30, un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost lovit mortal de un camion, în apropiere de satul Glinjeni, raionul Fălești.

Menționăm că cel care a alertat poliția a fost chiar șoferul camionului, care spune că nu l-a observat pe bărbat. Testul alcoolscopic a demonstrat că acesta nu era beat la volan, scrie Nordnews. 

Șoferul de 40 de ani susține că nu circula cu viteză.

„Venea o mașină din față. Eu veneam din cealaltă parte. Șoferița a oprit. El era în mijlocul șoselei, mai aproape de margine. Lumina m-a orbit și l-am lovit. Mai era și îmbrăcat în negru. Îmi pare rău. Am luat viața cuiva. Poate are familie acasă”, a mărturisit șoferul.

Victima locuia în satul Mărăndeni din raionul Fălești.

„Era un băiat cuminte. Nu făcea probleme, a trecut prin grele. Știu că lucra la o fabrică din Răuțel, la moară, dar locuia în Mărăndeni. A fost pe la mine. Avea soție. De Paști a fost la mormântul tatălui său. Nu știu dacă aveau copii. El cred că a fost la mama sa și pleca acasă”, a declarat un bărbat.

Poliția a inițiat un dosar penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

„La fața locului polițiștii au stabilit că, un autocamion care se deplasa din direcția municipiului Chișinău spre Edineț, la volanul căruia se afla un bărbat de 40 de ani din raionul Călărași, a tamponat pietonul de 30 de ani, locuitor al satului Mărăndeni din raionul Fălești. În urma impactului, pietonul a decedat pe loc”, a declarat Eugenia Molceanov, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *