Actualitate

VIDEO/ Detalii noi despre accidentul de la Durlești. O cameră de supraveghere a surprins momentul impactului

O scurtă secvenţă video arată circumstanțele producerii accidentului de luni, 15 august, de pe strada Nicolae Dimo din oraşul Durleşti. După cum au declarat şi câţiva martori pe reţele de socializare, accidentul s-a întâmplat din cauza vitezei, ceea cepoate observa și în imaginile de mai jos, transmite Autoblog.

Şoferul de 29 de ani de la volanul Mercedes-ului a accelerat foarte mult pe secţiunea dreaptă care urmează după sensul giratoriu din preajma Centrului Medicilor De Familie (Policlinica nr.1) şi chiar înainte de o curbă a efectuat o depăşire. Viteza necorespunzătoare în combinaţie cu subvirarea l-au făcut pe acest conducător auto să iasă puţin din banda sa pe contrasens, iar dat fiind faptul că în această curbă nu există un câmp vizual perfect (nu se vede cine vine în întâmpinare până la un anumit moment), cei doi participanți la trafic s-au întâlnit brusc fără a avea un timp de reacţie şi manevră.

Potrivit martorilor, precum că Mercedes-ul a intrat în TIR, colţ în colţ, iar după aceasta a derapat câţiva zeci de metri. Între timp, în autoturism se mai afla un pasager, o doamnă care s-a ales cu câteva răni ușoare și o stare de șoc. De cealaltă parte, şoferul rămâne internat într-o stare gravă deoarece impactul a avut loc anume cu partea stângă frontală a maşinii. Şi camionagiul fusese într-o stare de şoc.

Iată şi un filmuleţ prin care se poate aprecia distanţa enormă şi locul unde s-a oprit Mercedes-ul:

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *