Război

VIDEO/ Dimineață îngrozitoare pentru orașul Nicolaev. Rușii au lansat cel puțin 10 rachete în cele mai mari univeristăți: „Acum ne atacă educația”

Șeful administrației militare regionale din Nicolaev, Vitali Kim, a publicat un videoclip cum rușii lansează rachete în una dintre universitățile din Nicolaev. El a postat videoclipul pe Twitter, potrivit Realitatea.md.

„Astăzi, Rusia-teroristă a atacat cele mai mari două universități din Nikolaev. Cel puțin 10 rachete. Acum ne atacă educația. Cer universităților din toate țările democratice să declare Rusia pentru ceea ce este adevărat – terorist”, a scris el pe pagina sa de Twitter.

De asemenea, primarul orașului Nicolaev, Alexandr Senkevici, a menționat că salvatorii și echipele de urgență lucrează deja la locurile de bombardate.

„Până acum sunt cunoscuți doi răniți. De data aceasta, au lovit Nicolaevul în jurul orei 07:50 dimineața, știind foarte bine că la acea oră era deja multă lume pe străzi. Adevărați teroriști!”, a mai declarat Senkevici.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.