Război

VIDEO/ Dimineață îngrozitoare pentru orașul Nicolaev. Rușii au lansat cel puțin 10 rachete în cele mai mari univeristăți: „Acum ne atacă educația”

Șeful administrației militare regionale din Nicolaev, Vitali Kim, a publicat un videoclip cum rușii lansează rachete în una dintre universitățile din Nicolaev. El a postat videoclipul pe Twitter, potrivit Realitatea.md.

„Astăzi, Rusia-teroristă a atacat cele mai mari două universități din Nikolaev. Cel puțin 10 rachete. Acum ne atacă educația. Cer universităților din toate țările democratice să declare Rusia pentru ceea ce este adevărat – terorist”, a scris el pe pagina sa de Twitter.

De asemenea, primarul orașului Nicolaev, Alexandr Senkevici, a menționat că salvatorii și echipele de urgență lucrează deja la locurile de bombardate.

„Până acum sunt cunoscuți doi răniți. De data aceasta, au lovit Nicolaevul în jurul orei 07:50 dimineața, știind foarte bine că la acea oră era deja multă lume pe străzi. Adevărați teroriști!”, a mai declarat Senkevici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *