Social

VIDEO. Din sala de judecată în ambulanță. O femeie a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgență

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență după ce a fost îndemnată să părăsească sala de judecată a Curții de Apel Bălți. Astfel, potrivit martorilor, femeia a intrat în ședință cu telefonul aprins având intenția să transmită live prestația completului de judecată. În consecință, judecătorii au solicitat intervenția poliției, transmite Tvn.

„Venind în sala de judecată, completul de judecată nu s-a prezentat, dar a chemat deodată poliția, pentru că noi aveam telefoanele aprinse. După care noi am ieșit afară. Aici a venit un echipaj de poliție la apelul doamnei Victoria, ea a chemat poliția pentru că a avut nevoie de susținere și ajutor. Polițiștii au început să se comporte vulgar și au rugat-o pe doamna Victoria să se așeze în mașină. Omului i-a stat rău. A început să dea din mâini, iar ei au înțeles că este o manifestare a agresiunii”, a declarat un activist civic.

Starea femeii este stabilă, după ce a primit îngrijirile  medicale necesare, aceasta nu a fost internată în spital.

Precizăm că, înregistrarea video este permisă doar la începutul și sfârșitul ședințelor de judecată, doar după ce președintele ședinței și-a dat acordul. În caz contrar justițiabilul poate fi tras la răspundere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *