Muzică

VIDEO: Documentar despre viața și cariera lui Dan Bălan

După mai bine de opt ani de la desfiinţarea trupei, Dan face primele declaraţii. “Au venit cei doi colegi la mine şi mi-au zis: noi suntem vagoanele care conduc şi cum vrem noi aşa o să fie. Tu eşti unul singur, cu noi e şi managerul”, a spus în exclusivitate interpretul.

Dan spune că a crescut proiectul de la zero. Destrămarea acestuia a început din 2003, atunci când managerul trupei a început să pretindă la drepturile de autor. „Eram considerat locomotiva care ducea după el vagoanele, iar acest lucru nu le-a convenit nici managerului şi nici celoralţi doi membri ai trupei”, a spus artisul.

Chiar dacă proiectul în care a investit mult suflet s-a ruinat, artistul spune că nu ţine pică pe foştii colegi, Radu şi Arsenie, adăugând că i-a iertat demult.

În documentar, Dan vorbeşte şi despre costul videoclipurilor sale. El a menționat că unul din cele mai scumpe videoclipuri a fost cel realizat pentru piesa „Johanna” , care l-a costat circa 250 mii de dolari. Despre întreaga sa carieră artistică, despre eșecurile şi succesele pe care le-a avut intepretul vedeţi mai jos în cele două părţi ale documentarului.

via moldova.org

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *