CSI / Rusia

VIDEO Dodon, criticat dur de un jurnalist ucrainean: „Lichele care se hrănesc din banii lui Putin”

„Agentură rusească”, „lichele care se hrănesc din banii lui Putin” în timp ce în Ucraina mor mii de oameni și copii – astfel i-a caracterizat pe mai mulți politicieni loiali Kremlinului, printre care și pe socialistul Igor Dodon, jurnalistul ucrainean Dmitrii Gordon în cadrul emisiunii sale de pe 30 noiembrie, de pe canalul de Youtube, transmite Jurnal.md.

Solicitat să comenteze acțiunile președintelui Ungariei, Viktor Orban, care s-a opus participării ministrului de Externe al Ucrainei la sesiunea formală a Comisiei NATO-Ucraina de la București, Gordon a declarat că acțiunile acestuia sunt previzibile deoarece toate acțiunile sale vorbesc că este unul din agenții loiali Kremlinului.

„Putin are suficientă agentură în lume pe care o hrănește. Printre aceștia este și un Dodon, fost președinte al Moldovei, care a declarat zilele trecute, „că doar nu asupra Moldovei au năvălit rușii, ci asupra Ucrainei. Lasă ucrainenii și rușii să se clarifice. Iaca, dacă ar fi năvălit asupra Republicii Moldova, el poate ar mai fi comentat…” Mai bine ar fi tăcut, c…a. Cum poate un politician să se comperte astfel în secolul XXI? Nu au bun simț, fac totul ca să demonstreze că nu iau degeaba bani de la Putin, niște t**fe!”, a declarat revoltat jurnalistul ucrainean.

Vă amintim că cu mare mirare Dodon a declarat că condamnă războiul pornit de Rusia în Ucraina, calificând drept gravă situația privind atacurile lansate asupra sistemului energetic al țării vecine, dar și efectele resimțite în țara noastră.

„Este foarte tragic pentru noi, din cauza la aceste bombardamente ale Federației Ruse spre Ucraina noi am rămas fără energie electrică şi eu cred că asta este foarte grav”, a declarat Dodon.

Apoi, Dodon a insistat că nu condamnă invazia Rusiei în Ucraina soldată cu moartea a mii de cetățeni și distrugerea a sute de localități ucrainene. „Ceea ce se întâmplă între Rusia și Ucraina e problema lor, (…)să se clarifice între ei”, a spus Dodon.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *