Moldova

(VIDEO) “Dodon” este principalul vinovat de dezertarea “trădătorilor” din PCRM

Citind anevoios şi pe sub nas un text de pe foaie, membrii PCRM ne-au anunţat că foştii colegi de partid sunt nişte trădători, iar vinovaţi de plecarea acestora sunt "provocatorul Dodon", edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, şi alianţa de guvernare.

“Chirtoacă, dar şi alianţa de guvernare, au făcut tot posibilul ca PCRM să nu deţină majoritatea în Consiliul Municipal Chişinău (CMC), prin şiretlicuri şi atacuri raider asupra primăriei”, sunt de părere consilierii PCRM.

Principalul vinovat însă, pare a fi ex-comunistul Igor Dodon, care „are rolul de provocator şi a cumpărat Partidul Socialiştilor la un preţ redus”, au mai spus comuniştii.

Consilierului municipal, Piotr Donţov, i s-ar fi promis în schimbul aderării la Partidul Socialiştilor funcţia de vice-primar al municipiului Chişinău, au mai spus membrii PCRM.

"Să ne înţelegeţi corect, noi ne bucurăm că ei (dezertorii din PCRM) bat în Partidul Comuniştilor, când am fost mic am fost învăţat să bat în cel mai mare", a spus unul din consilierii municipali comunişti.

Amintim că luni, 30 ianuarie, 2012, consilierii municipali din fracţiunea PCRM, Elena Danu și Piotr Donţov, au dezertat din Partidul Comuniştilor pentru a forma grupul socialiştilor în cadrul Consiliului Municipal Chişinău. Anunţul a fost făcut de către Igor Dodon, liderul Partidului Socialiştilor, în cadrul unei conferinţe de presă.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *