Social

VIDEO. Doi bărbați suspectați că ar fi comis un șir de furturi pe teritoriul raionului Criuleni – reținuți

Polițiștii din Criuleni în comun cu ofițerii Direcției investigații criminale a INI, sub conducerea Procuraturii Criuleni și cu suportul mascaților de la  BPDS „Fulger” au reținut doi bărbați suspectați că ar fi comis un șir de furturi pe teritoriul raionului Criuleni.

Timp de 6 luni, aceștia ar fi cauzat părților vătămate un prejudiciu de aproximativ 78 de mii de lei.

Suspecții în vârstă de 27 și 39 de ani, originari din raionul Criuleni, ar fi pătruns în mai multe gospodării din raion,  de unde au sustras mai multe bunuri (cablaj, utilaje de lucru, țevi din metal, un generator cu combustibil, acumulator auto și o camera de supraveghere video).

Astfel, în scopul acumulării bazei probatorii, polițiștii în comun cu procurorii au efectuat percheziții la domiciliile bănuiților, unde au depistat și ridicat o parte din bunurile  furate, altele fiind deja vândute.

Menționăm că unul dintre suspecți nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind condamnat la 10 ani de închisoare pentru acțiuni similare.

Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de comiterea unei asemenea infracțiuni riscă până la 4 ani de închisoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *