Social

VIDEO. Doi moldoveni, anunțați în căutare internațională, extrădați din Federația Rusă

Doi cetățeni moldoveni, anunțați în căutare internațională, au fost localizați și reținuți în Federația Rusă. Ulterior, aceștia au fost extrădați în țara noastră pe cale aeriană, transmite Poliția R. Moldova.

Unul din bărbați, originar din raionul Strășeni, în vârstă de 68 ani, a fost anunțat în căutare națională și internațională de către autoritățile de drept ale R. Moldova pentru viol, după ce în anul 2020 ar fi abuzat sexual o minoră de 11 ani.

În celălalt caz este vorba despre un bărbat de 33 ani, originar din raionul Hîncești, anunțat în căutare internaţională pentru trafic de copii și proxenetism. Mai exact, acesta este suspectat că în perioada lunilor decembrie 2014 – ianuarie 2015, acționând împreună şi prin înţelegere prealabilă cu alte persoane, a recrutat o minoră pe care au exploatat-o sexual într-un apartament închiriat din mun. Chișinău, transmite Ziarul de Gardă.

De asemenea, bărbatul mai este învinuit de faptul că în aceeași perioadă, împreună cu alte persoane, a determinat mai multe tinere să presteze servicii sexuale în diverse apartamente din mun. Chișinău închiriate de bărbat. În ambele cazuri, acesta plasa anunțuri pe diverse platforme de publicitate pentru recrutarea potențialilor clienți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *