Social

VIDEO. Două apartamente au fost distruse de flăcări, la Bălți și Chișinău: Trei persoane au fost evacuate, iar un bărbat a primit arsuri pe circa 44% din suprafața corpului

Două apartamente au fost distruse de flăcări, la Bălți și Chișinău.

În primul caz, în seara zilei de luni, 12 iunie, pompierii din Capitală au fost alertați pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un bloc de locuit de pe strada Alecu Russo 63/1 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul Unic de Urgență 112 a fost recepționat la ora 22:21, transmite Echipa.md.

Astfel, potrivit primelor informații, a fost observat fum dens de la etajul 7 a unui bloc de locuit.

Imediat, la fața locului au fost alertate patru echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că arde o debara cu suprafața de 2 metri pătrați. Pentru a evita intoxicarea oamenilor cu produsele de ardere, salvatorii au aerisit scara blocului și au evacuat de la etajele superioare, 2 femei și un copil.

Din fericire, în urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Echipele de intervenție au lichidat flăcările către ora 22:46, fără ca acestea să obțină răspândire. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite.

Tot în seara de 12 iunie a fost înregistrat un alt incendiu într-un apartament de pe strada Rodion Malinovski nr. 3 din municipiul Bălți.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 22:25. Potrivit primelor informații a fost observată flacără deschisă de la etajul 4 a unui bloc de locuit.

La fața locului au fost îndreptate două echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul locuinței cu suprafața de 48 metri pătrați.

Angajații IGSU au evacuat din interiorul apartamentul, proprietarul, care a primit arsuri de gradul II și III pe circa 44% din suprafața corpului. Imediat, acesta a fost preluat de Serviciul asistență medicală urgentă și transportat la spitalul municipal, pentru îngrijiri de rigoare. Incendiul a fost lichidat către ora 23:26. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 33 situații de risc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *