Actualitate

(VIDEO DRAMATIC) FASCISM: Un “venetic” a fost împușcat în cap într-un metrou din Rusia

Incidentul a avut loc pe 17 noiembrie şi a fost surprins de o cameră de supraveghere, dar a fost publicat abia acum, scrie publicația lifenews.ru.

Imaginile arată că cei doi bărbaţi călătoresc liniştiţi pe scaun împreună cu alţi pasageri. Ulterior, unul dintre ei îi face un semn colegului şi spune ceva în adresa bărbatului din Daghestan, ca mai apoi să se ridice în picioare şi să împuşte în victima care s-a apropiat de ei ca să discute.

Atacatorul nu s-a oprit aici. El l-a lovit cu picioarele pe călător și apoi l-a împuşcat în cap cu un pistol traumatic.

În cele din urmă, ambii bărbaţi au aşteptat ca metroul să oprească în staţie, în timp ce colegul atacatorului îl ameninţa cu alt pistol pe bărbatul din Daghestan.

Din imagini se văd clar feţele atacatorilor, dar poliţiştii nu au reuşit să-i prindă. "Cei doi bărbaţi au fost daţi în căutare. Victima a fost internată în spital. Un glonte i-a intrat în maxilarul superior şi i-a deformat faţa", a declarat o sursă pentru publicația menționată mai sus.

Bărbatul a fost operat de câteva ori şi râmăne internat în spital. 

Între timp a apărut și un interviu cu bărbatul care a fost împușcat, în care acesta explică ce s-a întâmplat atunci în metrou.

Nota redacției: Daghestanul este o republică ce face parte componență Federației Ruse.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *