Justiție

VIDEO. Droguri în valoare de 1.000.000 de lei, sechestrate de PCCOCS de la un bărbat din Sângera, membru al unui grup criminal organizat

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii de Poliție, au neutralizat activitatea infracțională a unui bărbat din Sângera, mun. Chișinău, la care au fost depistate droguri în valoare estimativă de 1.000.000 lei.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani este membru al unui grup criminal organizat, specializat în cultivarea și vânzarea drogurilor de tip marijuana în Chișinău, transmite Jurnal.md.

Astfel, în urma perchezițiilor la domiciliul acestuia, precum și în ascunzișurile improvizate, oamenii legii au depistat și au ridicat peste 5 kg de droguri – muguri de marijuană, plante de cânepă, hașiș – 3500 pliculețe pentru vânzarea lor, cântare electronice la scara mică, telefoane mobile folosite în activitatea infracțională, precum și mijloace financiare care ar fi fost obținute în urma vânzării drogurilor – 25.000 lei și 2.700 euro.

Ulterior, la solicitarea procurorilor PCCOCS, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a dispus aplicarea sechestrului asupra drogurilor și accesoriilor ridicate, precum și plasarea bărbatului în arest preventiv pentru un termen de 30 de zile. Potrivit legii, acesta se prevalează de prezumția nevinovăției, până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești finale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *