CSI / Rusia

VIDEO. ”După eșecul primelor atacuri din Ucraina a ajuns la spital”. Un ofițer de la Kremlin confirmă problemele de sănătate ale lui Putin

Gleb Karakulov, căpitan al Serviciului Federal de Securitate din Rusia (FSO), care a reușit să părăsească în secret țara, a acordat un interviu, raportând o serie de detalii pur personale din viața dictatorului rus Vladimir Putin.

Până în octombrie 2022, Karakulov a lucrat ca inginer în Departamentul de comunicații al președintelui Federației Ruse, l-a văzut pe Putin aproape zilnic și a comunicat îndeaproape cu diverși angajați ai serviciilor speciale ruse la locul de muncă.

Astfel, potrivit lui Karakulov, în 2022, după eșecul primelor atacuri din Ucraina, starea de sănătate a lui Putin s-a deteriorat cu adevărat, atât de mult încât a ajuns la Spitalul Clinic Central din Moscova.

„Agențiile de informații occidentale nu au mințit, raportând deteriorarea sănătății sale”, spune el.

După eșecul atacului de la Kiev, chipul lui Putin a apărut umflat în fotografii, iar mai mulți medici l-au însoțit pe dictatorul rus în călătoriile sale. Cu toate acestea, fostul lucrător al FSO a remarcat că starea generală de sănătate a dictatorului este „mai bună decât cea a multor oameni de vârsta lui”.

Karakulov a subliniat că îl consideră pe Putin un criminal de război. „Copilul meu nu va face zig-zag”, a spus acesta, vorbind despre propaganda militară din grădinițele și școlile rusești.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *