Actualitate

VIDEO EMOȚIONANT / Anastasia Cecati era o actriță talentată, dar cariera și viața i-au fost întrerupte de soțul gelos

Regretata Anastasia Cecați, care a murit la vârsta de 31 de ani, ucisă de soţul ei, stomatolog de profesie, a fost o actriță și cântăreață din Republica Moldova.

A reușit să facă carieră în modelling. De la 16 ani a început să pozeze pentru mai multe reviste. Ulterior și-a continuat activitatea la București. Fotografiile ei au apărut pe copertele edițiilor locale ale revistelor pentru bărbați „Playboy”, „Maxim” și „GQ”.

A fost ucisă cu cuțitul de soțul ei, Alexei Mitachi, care, după tragedie, s-a aruncat pe geam. Drama petrecută într-un bloc din Chișinău a șocat opinia publică din Moldova, dar și din România, Anastasia având la începutul carierei ei actoricești o intersecție pasageră cu serialul „Las Fierbinti”.

„Astfel, după ce în 2011 statul român i-a refuzat acordarea cetățeniei române, Anastasia a primit un rol de nimfă într-un episod din sezonul 2 al popularului serial „Las Fierbinti”, difuzat în 2012. Deși nu are parte de vreo replică, Anastasia joacă rolul unei femei fatale, care împreună cu „suratele” ei încearcă să-i seducă pe țăranii din zonă”. Specialiștii sunt de părerea că tânăra era talentată și avea un potențial enorm. 

În episodul respectiv, Anastasia apare îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, care îi scotea în evidență calitățile fizice incontestabile. 

 

Ulterior, tânăra a ales să se afirme în muzică sau modeling, mai ales în Dubai.

Sursa: promotime.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *