Actualitate

VIDEO/ Explozie în Liverpool! Un terorist cu o vestă explozibilă ar fi vrut să se detoneze

Un terorist care avea o centură cu explozibil și care ar fi vrut să se detoneze în Liverpool a fost blocat în mașină de șoferul taxiului în care se afla. Teroristul a detonat încărcătura explozivă în mașină și a murit, iar șoferul – care este considerat un erou pentru că a prevenit o tragedie – a scăpat cu viață.

Din imagini se poate vedea cum mașina oprește brusc la o intrare a spitalului de Femei, cel mai mare din Europa, și urmează imediat o explozie. Din mașină coboară șoferul, care se îndepărtează și este ajutat de un martor ocular.

Imediat își fac apariția și alți martori ai exploziei, iar mașina este cuprinsă de flăcări. Șoferul este David Perry și a fost rănit ușor, a fost internat în spital pentru câteva ore și apoi a fost externat. Potrivit presei britanice, teroristul i-ar fi cerut șoferului să îl ducă la Parada de Remembrance Day din fața Catedralei din Liverpool, însă șoferul a observat că acesta purta o centură cu explozibili și a mers departe de locul ceremoniei unde se aflau mii de oameni.

El a blocat ușile mașinii, pentru ca teroristul să nu coboare, iar acesta s-a detonat în mașină. Autoritățile au calificat acest incident drept unul terorist. Inițial se credea că teroristul ar fi vrut să intre în Spitalul de Femei și să detoneze bomba, însă șoferul taxiului ar fi spus că teroristul i-a cerut să meargă la ceremonia de la Catedrală. Accesați videoul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *