Externe

VIDEO. Explozie violentă într-o clădire din Spania: O persoană a decedat, 14 au fost răniți

O femeie a murit și 14 persoane au fost rănite în noaptea de marți spre miercuri în urma unei explozii violente într-o clădire din Valladolid, Spania, care ar putea avea legătură cu o scurgere de gaz, potrivit autorităților, transmite Le Figaro.

Astfel, potrivit serviciilor de urgență, explozia a avut loc cu puțin timp înainte de ora 23.00 într-o clădire de patru etaje din acest oraș de 300.000 de locuitori, capitala regiunii Castilla y León.

După mai multe ore de căutări, serviciile de urgență au descoperit în zorii zilei de miercuri trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 53 de ani, prins în molozul clădirii, care a luat foc după explozie.

În urma exploziei au fost rănite și 14 persoane, dintre care zece au fost transportate la spital, au precizat serviciile de urgență. Două dintre acestea sunt în stare gravă, potrivit Primăriei din Valladolid.

Cauzele incidentului sunt încă în curs de investigare, dar, potrivit primelor informații disponibile, „totul sugerează că ar fi putut fi vorba de o explozie de gaz”, a declarat jurnaliștilor un viceprimar al orașului Valladolid, Irène Carvajal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *