Social

VIDEO. Femeia, înjunghiată pe o stradă din Sîngerei, transportată cu SMURD la Chișinău

Femeia în vârstă de 38 de ani, înjunghiată pe o stradă din Sîngerei, a fost transportată cu SMURD la Chișinău. Joi, 25 august, după incident, femeia a fost internată de urgență la Spitalul Raional Sîngerei, unde a  fost operată. Pentru că starea pacientei este gravă și are nevoie de mai multe îngrijiri medicale, aceasta va fi supravegheată de medicii din Capitală.

Imaginile cu momentul transportării au fost surprinse de primarul orașului Sîngerei, Arcadie Covaliov. Pe pagina sa de Facebook, el a scris: „Însănătoșire grabnică, Doina noastră! Mulțumim din toată inima Medicilor – Îngerilor in Alb, SMURD, IAȘI – Fraților noștri, IGSU – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Poliția R. Moldova!

Doamne Ajuta, Sîngerei!”.

Vă amintim că tragedia s-a produs joi. O femeie din Sîngerei, a fost atacată de un bărbat. Acesta a înjunghiat-o de mai multe ori și i-a furat portmoneul cu bani în sumă de peste 10 000 de lei.

Astfel, în urma măsurilor de investigație efectuate de polițiștii din Sîngerei, la scurt timp după comiterea infracțiunii, făptașul a fost identificat și reținut.

Pe cazul dat, de către organul de urmărire penală sub conducerea Procuraturii Sîngerei, a fost pornită o cauză penală, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Conform legii penale, persoana vinovată de comiterea infracțiunii prevăzute la art.188 al. 2, individul riscă pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *