CSI / Rusia

VIDEO. ”Fii bărbat!” Videoclipul prin care rușii sunt convinși să meargă la război în Ucraina. Actorul principal, din Belarus

Rusia continuă să-și recruteze cetățenii pentru războiul împotriva Ucrainei cu ajutorul unei propagande absurde. Un videoclip a fost realizat în acest scop, rolul principal fiind jucat de un actor din Belarus care a filmat anterior în uniforma soldaților celui de-al treilea Reich, scrie canalul de Telegram „Belarus of the Brain”, transmite Ziare.com.

Potrivit propagandiștilor ruși, bărbații care lucrează ca agenți de securitate în supermarketuri, antrenori de fitness sau șoferi de taxi ar trebui să le fie rușine de profesia lor. În locul profesiilor civile obișnuite, videoclipul prezintă personal militar cu simbolul armatei ruse – litera Z.

Aceștia încearcă să-i convingă pe ruși că un ”bărbat adevărat” ar trebui să servească în armata de ocupație a Federației Ruse. La final principala motivație a fost arătată rușilor – plăți presupuse uriașe pentru participarea la războiul împotriva Ucrainei.

”Fii bărbat! Fii unul. Servește conform contractului! Plăți lunare de la 204.000 de ruble”, se arată în videoclipul de propagandă. (204.000 de ruble – aproximativ 2.200 euro).

Este demn de remarcat faptul că bielorusul Maxim Șalypin a mai jucat în producții ale propagandei ruse. În videoclip, i s-a făcut și „rușine” că nu este încă în război.

Profilul de Instagram al bielorusului precizează că este actor, model și trainer. Anterior, acesta a lucrat și într-unul dintre cluburile de fitness din Vitebsk, dar acum locuiește la Moscova. Într-unul dintre rolurile sale actoricești a jucat în uniforma soldaților celui de-al treilea Reich.

nazi

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *