Externe

VIDEO. Filmare cutremurătoare cu momentul în care o șosea se rupe în două în timpul inundațiilor din Turcia

Două provincii din sud-estul Turciei au fost lovite de ploi abundente care au provocat inundații devastatoare. Astfel, mai multe șosele au fost distruse de puhoaiele de apă, iar zeci de oameni, care erau aflați într-o situație umanitară gravă în urma cutremurului, au rămas acum și izolați, transmite Libertatea.

O filmare distribuită de CNN arată momentul în care o șosea care este cuprinsă de ape se rupe în două. De asemenea, sursa citată prezintă momente dramatice din orașul Sanliurfa cu oameni care înoată disperați pentru a se salva în timp ce zeci de mașini sunt luate de torent.

Din păcate, cel puțin 14 persoane și-au pierdut viața în cele două provincii turce, Sanliurfa și Adiyaman, ca urmare a ploilor torențiale care au dus la inundații.

Mai la sud, în districtul Iskenderun din provincia Hatay, apa a inundat corturile care adăposteau supravieţuitori ai cutremurului.

Menționăm că regiunea a fost deja lovită de un cutremur devastator luna trecută, care a luat viața a aproximativ 50 000 de persoane şi a forţat aproximativ două milioane să se refugieze în adăposturi temporare, precum corturi şi containere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *